Zöld geocaching

Mountex Kupa eredmények

Nyitott túráink

Nyitott túráink

Öko-mobil túrák

Kincskereső projekt

Kincskeresés / Questing

Támogatóink

Montex

Life

Tájközpont

Gömbpanoráma

Körpanoráma
Ezt látnod kell élőben is!

Vendégkönyv

FacebookTwitterGoogle BookmarksiWIW
Név:
E-mail:
Bejegyzés szövege:
Ellenőrző kód: Ellenőrző kód
Bejegyzések
Előző oldal Következő oldal
Retta 2016.05.18. 15:25 E-mail
I'm a muppet.You want a major conceptual and tegclonohical breakthrough which is under 50 years old? The Internet (1962) - arguably the biggest innovation since the printing press.
Járvás Tamás 2016.05.17. 21:18 E-mail
25-30 fő körüli, vegyes összetételő csoportunk remekül érzete magát itt a 2016-os pünkösdi hétvégén. Mindenkinek ajánlom a szállást, és az Ökoparkban rendelhető programokat is. Nem unalmas előadást, hanem igazi élményt és információkat adó foglalkozást kapunk. A felnőttek és gyerekek egyaránt szórakozva tanulhatnak.
Vendég 2015.10.05. 10:35 E-mail
2015 októberét írjuk és még 2013-ban írtam a vendégkönyvbe az alábbiakat:
Kedves Mindenki, köszönjük a szervezést, a Mountex-nek a szponzorációt, külön a nagyszerű hangulatú "helyes megoldás Fűzfa show-t", ami bőven felért egy stand-up comedy-vel.
És egy kérés.
Kérlek bennetek (főleg Pétert, mert ő egy komoly ember), hogy az eredményeket tegyétek ki a letöltések közé és ehhez adjatok magatoknak még 3 napot, hogy így egy 7 napos teljesen baráti deadline-nal copy-paste-eljétek a már létező file-t :)) 
Üdvözlettel és köszönettel:
József

A 2013-as eredmények, a 2014-es eredmények és a 2015-ös eredmények azóta sincsenek a honlapra téve. Egy verseny eredményét a szervező nem teszi közzé? Szomorú, végtelenül szomorú, ha azt érzi az ember, hogy addig fontos, amíg befizeti a pénzt, utána meg - finom leszek - "semmi". 
Kérem tegyétek fel az eredményeket az internetre. 

Más. Én nyertem néhány nappal ezelőtt a kajak egyest, de az eredményhirdetésen nem voltam ott, valakinek átadták az emléklapom, érmem, (?) nyereményemet. Ha valaki kapott egy jutalomszatyrot, benne Kapitány József emléklappal, kérem a becsületes "táska tulajdonost", hogy a jozsef_kapitany@yahoo.com emailen legyen kedves érjen el, nagyon szívesen ki is fizetem a saját nyereményemet, csak hadd jussak hozzá.

Köszönettel: Kapitány József
Weinstödter Mártonné 2014.06.02. 16:06 E-mail
Tisztelt Pisztráng Kör, Kedves Fűzfa Zoltán!

2014.05.31-én vettük igénybe a szolgáltatásaitokat a legnagyobb megelégedésünkre. Köszönet a kedves, barátságos fogadtatásért, a jó hangulatért, a finom gulyásért! Tisztelet  a szakmai tudásért, a szakmai alázatért és azért a lelkiismeretes munkáért, amit végeztek. Bátran ajánlom minden érdeklődőnek a Pisztráng Kört, nem fognak csalódni bennük!

Üdvözlettel: Bokodi Sport Egyesület Természetjáró Szakosztály, Weinstödter Mártonné elnök
Végh Róbert 2014.05.18. 21:44 E-mail
Tisztelt Fűzfa Úr!

Minap olvastam egy mondatát a kisalföldben ami felkeltette az érdeklődésemet!
Valószínű kissé pontatlanul idézem " A szúnyog a szigetközhöz tartozik meg lehet vele tanulni együtt élni!"
Két dolog fogalmazódott meg bennem:
-Ezt a nézetet valószínű a szigetközben lakók nem osztják ahogy azt hallom ismeretségi körömben!
-Hogy lehet együtt élni a szúnyoggal, mert istenuccse megtanulnám, mivel természetet járó, vízparti horgászemberként pokollá teszik a szórakozásomat,szórakozásunkat!
Válaszát előre is köszönöm!
Maradok tisztelettel:

Végh Róbert
Fűzfa Zoltán, a Pisztráng Kör Egyesület elnöke 2013.12.18. 19:39
Kedves Zsuzsa és aggódó Hildes fiatalok!
Köszönjük az aktív részvételt, a verseny eredményét lezártnak tekintjük. Természetesen tudjuk, hogy hibáztunk, amikor nem zártuk ki előzetesen az eldobható, kamu e-mail rendszereket, de miután rájöttünk, hogy ilyeneket is használnak a csapatok, azokat következetesen kiszórtuk és az így kapott eredményt tekintjük valós emberek valós véleményének. Így a Lévay iskolások győztek. Reméljük, hogy a kétnapos szigetközi program pozitív emléke idővel felülkerekedik a szavazáson elszenvedett vereségen.
Bízunk megértésetekben!!!
Tisztelettel:
Fűzfa Zoltán
Pőczéné Kindelmann Zsuzsa 2013.12.08. 16:15 E-mail
Tisztelt Pisztráng Kör Egyesület!
Tisztelt Fűzfa Zoltán Úr!

Elsőként gratulálni szeretnék az Önök hasznos munkájához.

Engedjék meg azonban, hogy néhány szóval elmondjam véleményemet a diákoknak szervezett pályázatukkal kapcsolatban. 
Ha már ezt a szavazást "pályázatnak" nevezzük, akkor nem értem, hogy hol van leírva a pontos játékszabályzat, amely rögzít minden ezzel kapcsolatos szabályt. A néhány soros játékleírás ugyanis nem tartalmazta azokat a kikötéseket, amely alapján aztán Önök sajnos megváltoztatták az eredményt. 

Hol volt páldául leírva, hogy eldobható e-mail címekről nem lehet érvényes szavazatot leadni. És ha ez nem volt leírva, akkor Önök miért juttatták előnyösebb helyzetbe azt a csapatot, amelyik kevesebb ilyen címmel dolgozott.  És arra nem gondoltak, hogy a kamu adatokkal létrehozott maradandó e-mail címeket is kiszürjék?  Én már sok játékban részt vettem, egy szavazatot lehet leadni egy IP címről. Ha most kiszűrnék a kamu e-mail címeket,  nemcsak a 10 perceseket, akkor még meglepőbb eredmények születnének. 
Azért egy ilyen játék előtt, amelyben ennyi pénz forog kockán, nem ártott volna szakrember segítségét kérni a játék kiírásában, mivel Önök utólag be is vallották, hogy ilyen dolgokról még nem is hallottak, tehát nem értenek hozzá magyarul. 

Elvileg a pályázatnak a videók sem feletek meg, mert 5-8 perces videókat kértek, amelynek azt hiszem csak a mi iskolánk felelt meg, a többi vagy hosszabb volt, vagy rövidebb. És ezeket miért fogadták el? Ez ugyanolyan igazságtalanságnak tűnik, mint az, hogy Önök AZ EGYIK CSALÓ - Önök szerint csaló, szerintünk nem csaló - CSAPAT HELYÉBE VÁLASZTOTTÁK NYERTESNEK A MÁSIK CSALÓT. Hol itt az igazság, amire a gyerekeinket tanítani kéne? 

Köszönjük szépen a játékot, de sajnos csak keserű szájízzel tudunk rá gondolni ezek után. 

Tisztelettel:
Pőczéné Kindelmann Zsuzsa


Vendég 2013.10.03. 00:03 E-mail
Kedves Mindenki, köszönjük a szervezést, a Mountex-nek a szponzorációt, külön a nagyszerű hangulatú "helyes megoldás Fűzfa show-t", ami bőven felért egy stand-up comedy-vel.
És egy kérés.
Kérlek bennetek (főleg Pétert, mert ő egy komoly ember), hogy az eredményeket tegyétek ki a letöltések közé és ehhez adjatok magatoknak még 3 napot, hogy így egy 7 napos teljesen baráti deadline-nal copy-paste-eljétek a már létező file-t :)) 
Üdvözlettel és köszönettel:
József
10.c Veres Péter Gimnázium 2011 2011.06.12. 15:53 E-mail
Kedves Zoltán!

Köszönjük a sok élményt, amit kirándulásunkon nyertünk! Reméljük, lesz még alkalmunk effajta kirándulásra. Köszönjük Istvánnak az evezést és a remek vezetést!

Reméljük minél előbb viszontlátjuk egymást!

10.c Veres Péter GImnázium, Békásmegyer 
Feri,Enikő 2010.08.20. 22:47 E-mail
Zoli,Móni,Vercsi,Ambrus,Áron!Felejthetetlen napokat töltöttünk el nálatok!Köszönjük!
Előző oldal Következő oldal

Tekintse meg
a Pisztráng Kör bemutatkozó videójaát!

Bemutatkozó videó