Zöld geocaching

Mountex Kupa eredmények

Nyitott túráink

Nyitott túráink

Öko-mobil túrák

Kincskereső projekt

Kincskeresés / Questing

Támogatóink

Montex

Life

Tájközpont

Gömbpanoráma

Körpanoráma
Ezt látnod kell élőben is!

Ökopark vendégház

 FacebookTwitterGoogle BookmarksiWIWNyomtatás

Tündérsziget Ökopark Kemping és Közösségi Szálláshelyeink Dunasziget külterületén egy 25.000 m2-es gyümölcsös, gyepes, erdős és saját Duna-parttal megáldott területen találhatóak. A négy épületben - egyenként 52 m2-en - 2 db hatágyas szoba (12 fő, + max. 1 pótágy), konyhapult tűzhellyel, mosogatóval, hűtőgéppel, konyhai felszerelésekkel ellátva valamint hideg-meleg vizes fürdőszoba: zuhanyzó, 1 mosdó és WC biztosítja vendégeink kényelmét. Az udvaron természetesen egy nagy vizesblokk is található, 6 db WC-vel és 6 db zuhanyzóval. Az épületek között található egy 50 m2-es oldalt nyitott csőr is, melyben grillezőt, sparhertet és üstházat is használhattok. Az épületekben olajradiátorokkal fűthetünk is, tapasztalataink szerint egész hatékonyan, így jöhettek hidegebb időszakban is!
Hálózsákot ide is hozni kell, csak ágyat és lepedőt biztosítunk!Az udvarban sátorozási lehetőség is adott, melyhez 6 db WC és 6 db zuhanyzó is tartozik, valamint 48 férőhelyes fedett étkező asztalokkal.

A vízparti erdő mellett található a 300 m2-es fedett szín és a 25 m2-es kültéri konyha kemencével, grillezőkkel és egy 75 l-es üsttel. Az önellátáshoz minden felszerelés adott, csak evőeszközöket és tányérokat kell hozni a sátorozóknak!


Tekintse meg
a Pisztráng Kör bemutatkozó videójaát!

Bemutatkozó videó