Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HU | EN
Facebook Instagram YouTube

Családi hajós túrák


Családi hajós túrák a Szigetközben

Szakvezetős családi hajós túráink a Szigetközben és a Nagy-Dunán

Családi hajós túráinkat kifejezetten ajánljuk kisgyermekeseknek, óvodás és kisiskolás csoportoknak, nyugdíjasoknak, teljesen kezdő evezősöknek és fogyatékkal élőknek egyaránt. Ez a hajótípus rendkívül stabil, könnyen irányítható, lehetetlen felborulni vele, így ez a legbiztonságosabb vízi járművünk. Ha félsz a víztől és nem mersz kenuba vagy kajakba ülni, de szeretnét átélni a Szigetköz csodálatos élményeit, akkor ezt a hajótípust neked találták ki! Gyere el hozzánk, próbáld ki, és mi ígérjük, hogy nem fogod megbánni! 
Szigetközi őslakosokként márciustól egészen október végéig bármely napon szívesen állunk rendelkezésükre!

Minimális csoportlétszám 10 fő, illetve annak megfelelő összeg.

Ízelítő túráinkból:
  • Gazfűi- Dunaág túra. Az egyik legbékésebb, legbiztonságosabb Dunaág a Szigetközben, hossza miatt akár két teljes napot is el lehet rajta tölteni. Egyetlen ág, így vagy felfelé vagy lefelé lehet rajta elindulni, majd ugyan azon az úton kell vissza is evezni. Kifejezetten ajánljuk kezdőknek, családoknak gyerekekkel, vagy pároknak. Ez a Szigetköz legromantikusabb Dunaága! 
  • Csillagtúrák a Felső-Szigetköz ágrendszerében. Ez a nagy kedvenc. Mindenféle igényre szabható, hossz, nehézség és látnivalók, élmények tekintetében is a legváltozatosabb!
A kenutúrákhoz a felszerelésen (kenukat, evezőket, vízhatlan hordókat, valamint minden résztvevőnek mentőmellényeket) kívül szakvezetést is biztosítunk. Túravezetőink a tájat jól ismerő őslakosok, akik mindig tudják, hol érdemes evezni, ha különlegességeket szeretnénk látni, de ismerik az összes elénk röppenő madarat vagy partoldali fákat, sőt az egyes Duna-ágak és szigetek történeteit, legendáit is. Sőt, kiismerve a csapat képességeit, igényeit mindig úgy alakítják az útvonalat, hogy az a lehető legjobb legyen!

Túráinkon a természet muzsikál, az okostelefont és a JBL-t otthon hagyhatod!
Egyszóval az élmény sokrétű és maradandó minden résztvevő számára!

Aktuális költségeinket megtalálod az áraink menüpontban!