Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HU | EN
Facebook Instagram YouTube

Munkatársaink


Fűzfa Zoltán, az egyesület elnöke

Fűzfa ZoltánBiológia-földrajz tanár, waldorf pedagógus, szervező, kenutúravezető, az egyesület szülőatyja, motorja és a mindenese. zoli@pisztrangkor.hu

 
Fűzfa Mónika

Fűzfa MónikaAz egyesület szülőanyja, az adminisztrációs feladatokért felelős, szállás és program szervező, az egyesület mindenese, koordinációs vezetője. moni@pisztrangkor.hu
 
Fűzfa Ambrus Zoltán

Fűzfa Ambrus Zoltán
Minősített ACA kenutúra vezető, kerékpáredző, az egyesület fiatal és lelkes kalandora, a szolárhajó ifjabbik kapitánya.
 
Fűzfa Veronika Gyöngyvér

Fűzfa Veronika
Turizmus-vendéglátás szakirányú közgazdász, az egyesület alelnöke, turisztikai referense, a napközis ökotáborok táborvezetője.
info@pisztrangkor.hu
 
Garamvölgyi Bence, aktivista

Garamvölgyi BenceMinősített ACA kenutúra vezető, sport-és rekreációszervező, a napközis ökotáborok táborvezetője, a mozgás szerelmese. 

 
Placzer Gábor

Placzer GáborMadarász, halszakértő, hódmegfigyelő, a kenutúrák és gyalogtúrák szakavatott vezetője, vadgazda mérnök, háromszoros boldog apuka, a természet rajongója. 
 
Miholicsné Orbán Katalin

Miholicsné Orbán Katalin
Környezeti nevelési szakember, interaktív természetismereti kiállítások ötletgazdája, kézműves programok, langallósütés, valamint az ökoháztartás és gyógynövényes programok szakértője.
 
Miholics László

Miholics László
Testnevelés és biológia tanár, kenutúra vezető. 
 
Jenőffyné Majoros Boglárka

Jenőffyné Majoros Boglárka
Biológus- ökológus, biológia tanár, népi bőrműves, a bőrözős kézműves foglalkozások, valamint a környezeti nevelési programok szakértője, 3 kislány anyukája.

 
Ispánki Csaba, aktivista

Ispánki CsabaGyógypedagógus, minősített ACA kenutúra vezető, az ökopark önkénteseinek irányítója.

 
Mohay Péter, aktivista

Mohay PéterInformatika-matematika-fizika tanár, a kenutúrák egyik szakembere és a Tájevező Verseny és a Vízimuri fő kisangyala.

 
Bérces Bence, aktivista

Bérces BenceMinősített ACA kenutúra vezető, környezetvédelmi mérnök, lelkes természetjáró vízen és kétkeréket egyaránt, a vízminőség vizsgálat szakértője.