Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HU | EN
Facebook Instagram YouTube

Tündérsziget Ökopark Kulcsosházak


Tündérsziget Ökopark KulcsosházTündérsziget Ökopark Vendégházaink és Kempingünk Dunasziget külterületén egy 66.000 m2-es gyümölcsös, gyepes, erdős és saját Duna-parttal megáldott területen találhatóak. A négy épületben - egyenként 52 m2-en - 2 db hatágyas szoba (12 fő, + max. 1 pótágy), konyhapult villanyrezsóval, mosogatóval, hűtőgéppel, vízforralóval és kávéfőzővel, konyhai felszerelésekkel ellátva (tányérok, evőeszközök, poharak, bögrék, edények, tálcák, vágódeszka), valamint hideg-meleg vizes fürdőszoba: 1 zuhanyzó, 1 mosdó és 1 WC biztosítja vendégeink kényelmét (a melegvizet napkollektor állítja elő). A házak egy légterűek, az alsó szinten 2db emeletes ágy és egy kihúzató kanapé, a felső szinten pedig 6db matrac található. Az udvaron természetesen egy nagy vizesblokk is található, 6 db WC-vel és 6 db zuhanyzóval. Ezt 2019-ben megdupláztuk, így már 12 db WC és 12 db zuhanyzó várja vendégeinket. Az épületek között található egy 54 m2-es oldalt részben nyitott csűr is, melyben grillezőt, sparhertet és üstházat is használhattok. Az épületekben olajradiátorokkal fűthetünk is, tapasztalataink szerint egész hatékonyan, így jöhettek hidegebb időszakban is!

14.00 órától lehet érkezni a szálláshelyre és elutazás napján 10.00 óráig kell elhagyni azt.
Hálózsákot hozni kell, csak ágyat és lepedőt biztosítunk!
 
Tündérsziget Ökopark Kulcsosház
Tündérsziget Ökopark Kulcsosház
Tündérsziget Ökopark Kulcsosház


Utazási költség:

Mosonmagyaróvárig vonat költség, onnan autóbusz költség Dunaszigetig, illetve a legjobb megoldás a vonat és kerékpár kombináció, melyhez 36 db kerékpárunk is van, melyeket szívesen szállítanunk a vasútállomásra, a felszerelést pedig kisbusszal visszük a táborhelyre!
Az autóbusz állomás Mosonmagyaróvár túlsó oldalán található és a menetrend a legkevésbé sem illeszkedik a vonathoz, tehát aki vonat+busz kombinációban szeretne utazni, azoknak a következő buszos vállalkozókkal érdemes egyeztetnie: Benkő busz: +3630/947-6426 , +3630/968-5573.
 

Szállásdíj:

A kísérő tanároknak 20 fő felett 2 főnek, 30 fő felett 3 főnek ingyenes. (lásd ÁRAINK 2024!).
Kulcsosházaink alapvetően iskolai csoportok és pihenni vágyó családok otthona, tehát az esti bulizásra vágyó, hangosan mulatozók más szálláshelyet keressenek! Hasonló okokból és az Ökoparkban élő birkáink érdekében kutyákat nem áll módunkban vendégül látni! 

 
A JBL és egyéb zajkeltő eszközöket bátran otthon lehet hagyni, ide TILOS behozni őket!
 

Ellátás:

Önellátó (az épületekben csak konyhapult található, melyben egyszerűbb ételeket ill. teát lehet főzni, emellett 12 fő részére étkészlettel és edényekkel, lábasokkal valamint bográcsokkal is rendelkezünk) vagy éttermi ellátás is lehetséges helyben kiszállítással. Ezzel kapcsolatban kérjük, érdeklődjetek a moni@pisztrangkor.hu e-mail címen.
Az Ökopark kemping részében nem biztosítunk sem villanyrezsót, sem vízforralót. Sajátot lehet hozni, áramhasználati díjat kell érte fizetni (1.000 Ft/eszköz/nap). Gázrezsót is lehet természetesen hozni.
 

Egyéb fontos információk:

Orvos a faluban dr. Baranyai Judit: +36 20/460-76-51
Patika: Hétfő: 9-12, Kedd: 12-14, Szerda: 14-16.30, Csütörtök: - , Péntek: 12.30 - 14.30

A tervezett költségek pontos kiszámításához kérjetek ajánlatot a moni@pisztrangkor.hu címen!