Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HU | EN
Facebook Instagram YouTube

Tündérsziget Ökopark Nomád Sátorozóhely


Tündérsziget Ökopark SátorozóhelyA Tündérsziget Ökopark Nomád Sátorozóhelyünk 6,6 hektáros területén egyszerre, akár 200 ember is sátorozhat. Ehhez 6 fedett szín, 12 db WC és 12 db napkollektoros zuhanyzó is tartozik, valamint foci és strandröpi pálya.

A vízparti erdő mellett található a 300 m2-es fedett szín, 3 hűtőszekrénnyel és a 25 m2-es kültéri konyha kemencével, grillezőkkel és egy 75 l-es üsttel. 3 helyen áramvételi lehetőség is adott. Elektromos hosszabbító vagy elosztó használata csak kifogástalan, biztonságos állapotban megengedett! Egyidejűleg csak egy (max. 2.000 W-os) villanyrezsó, vízforraló vagy más elektromos fogyasztó használható.

14.00 órától lehet érkezni a sátorozóhelyre és elutazás napján 13.00 óráig kell elhagyni azt.

Aktuális szállásdíjainkat az ÁRAINK 2024 menüpontban találod. 
 

Ellátás:

Az önellátáshoz minden felszerelés biztosított, csak evőeszközöket és tányérokat, illetve a főzéshez edényeket kell hozni a sátorozóknak! Tűzifa a helyszínen vásárolható.
A kemping területén nem biztosítunk sem villanyrezsót, sem vízforralót. Sajátot lehet hozni, áramhasználati díjat kell érte fizetni (1.000 Ft/eszköz/nap). Gázrezsót is lehet természetesen hozni.


Tündérsziget Ökopark Sátorozóhely
Ökoparkunk alapvetően iskolai csoportok és pihenni vágyó családok otthona, tehát az esti bulizásra vágyó, hangosan mulatozók más szálláshelyet keressenek! Hasonló okokból és az Ökoparkban élő birkáink érdekében kutyákat nem áll módunkban vendégül látni! A JBL és egyéb zajkeltő eszközök behozatala TILOS az Ökoparkba! Kizárólag az artikulált énekhang megengedett este 10 óráig, utána maximum a suttogás.