Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HU | EN
Facebook Instagram YouTube

Vendégvélemények


szigetközi dunapart

Néhány gondolat, visszajelzés az elmúlt 20 évről vendégeink tollából:
  

“A Pisztráng Kör egy olyan csapat, akiknek tagjai nem ismernek lehetetlent… illetve igen, de azt is megoldják. Erejükön felül is azon dolgoznak, hogy a vendégeik jól érezzék magukat és ne szendvedjenek semmiben hiányt!”
/Vrazsgyák Attila, 46 éves, ÉlményNap - Fókuszban a tapasztalati fejlődés vezetője/"Időről időre szívesen látogatunk lovassys osztályokkal a Szigetközbe, ilyenkor mindig a Pisztráng Kör programjain veszünk részt, és a szállást, az étkezést is ők biztosítják.
Igényes, tiszta, rendezett környezet, kiváló, gyerekközpontú programok várják a közép-és általános iskolásokat is. A csodálatos vízi világ, az izgalmas kenutúrák, a finom ételek és a kedves fogadtatás, vendéglátás mindig jólesik - kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ne hagyjátok ki! :) "
/Lovassy László Gimnázium, Veszprém, 11.C oszály/"A rohanó világ sivatagában oázisként hat egy olyan hely, mint a dunaszigeti Ökopark. A közösségi élmény nomád körülmények közötti megélése olyan élményt nyújt, amelyet bár őseink megtapasztalhattak, a mai kor embere már-már elfeledett. Ezeket az értékeket újraélhetjük minden évben, legyen szó szabadban főzésről, az esti tábortűz körülüléséről, a gitárral kísért lágy dallamokról a tűz fényénél, a sátorba bepislogó első reggeli napsugarakról, vagy éppen a vadregényes Szigetköz kenuval történő felfedezéséről. Csendben lepihenni egy fa árnyékot adó koronája alatt, elmerengeni történetén, követni a vízimadarak útját, elképzelni az életet a víztömeg alatt... Ezekért a pillanatokért egyenként is érdemes újra és újra visszatérni, együtt pedig egy életre szóló köteléket eredményeznek."
/Palkó Zsolt, 36 éves, egyéni vállalkozó/"Nagyon szeretem az Ökoparkban eltöltött napokat. Kérem, aki „le akar ereszteni”, ne ide jöjjön! De ha fel szeretne töltődni a természet szépségével, a víz megunhatatlan változatosságával, nevetéssel, a tűzropogás hangjával, csomagoljon! A Pisztráng Kör csapata tiszta szívvel és fáradhatatlanul várja a vendégek sokaságát. Mi évről évre nagyobb társasággal térünk vissza, mert aki egyszer járt már itt, szeretne újra jönni és magával hozza azokat, akikkel megosztaná az élményt. Ahogy nő a mi csapatunk, úgy fejlődik, bővül az Ökopark is. Bámulatos kreativitással találnak egyre újabb lehetőségeket, hogy még nagyobb kalandban legyen része a látogatóknak. Igényekhez igazodó túraszervezés, lebilincselő túravezetés, önfeledt, szép napok… ilyen egy átlagos nyaralás Dunaszigeten. És a tájevező versenyről még nem is meséltem!"
/Lenner Ági, 47 éves, pedagógus/


 
"A legelső, és máig meghatározó élményem az a meglepetés, amikor 20 évvel ezelőtt, az első kenutúránkon kikötöttünk a Csákányosi-ág zárásnál, és rádöbbentem: az Amazonas keresztülfolyik a Szigetközön! Hogy nem kell elutaznunk a világ másik végére hogy megtapasztaljunk olyan csodákat, amit addig csak a természetfilmekben láthattunk. Aztán szépen sorban erre a meglepetésre rakódtak rá az évek során az újabb és újabb élmények: a rétes íze Fánki Maminál, a felkelő hold fénye a "Szigetközi Százas" túra végén, a gyepszőnyegen (pontosabban békalencse-szőnyegen) evezés, hogy nem láttuk a vizet magunk alatt, a csúszdázás a Görgetegi bukónál, a Cseh Józsi kuglipályájának kopogása, a kemence melege egy egész napos esős evezés után, a víz sodrása, amikor leúszunk a Barkási-híd alatt, a medúzák furcsa tapintása, a hullámok dobálása Pozsony kellős közepén, a helyi srácok "szőnyegbombázása" az ugráló-fáról, az elhallgató gyerekzsivaj, amikor Platzer Gábor mesél, a tábor csendje, amikor a többiek elmentek evezni, a fagyis kocsi csengetése délutánonként, az ártér-modellen lebegő konfettik tánca, az Óvári csónakcsúszda surrogása, az ócska mozigép kerregése, a gyerekek fogta "snecsipsz" ropogása, a Gazfűi Duna csövének visszhangja, a bográcsgulyás illata, Móni ölelése érkezéskor, búcsúzáskor, estig tudnám sorolni ...

Aki nem járt még Nálatok, talán nem mident ért ebből a felsorolásból. De a következőt talán mindenki érti majd: Három gyermekünk 20 éven át minden nyáron eljött az Evezős Táborba. Idén is szeretnének jönni. Velünk, a szüleikkel."
/Rita, 52 éves, Gödi Német László Általános Iskola; Gábor, 52 éves, Syskron GmbH.; Marcell, 27 éves, LogMeIn; Péter, 25 éves, egyetemi hallgató; Júlia, 19 éves, diák/