Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HU | EN
Facebook Instagram YouTube

Vízitúra pedagógusoknak


Ingyenes tantestületi vízitúrázás mosonmagyaróvári pedagógusoknak a Szigetközben

2024. május 31 - október 31. közötti időszakban

Ingyenes tantestületi vízitúra Dunaszigeten.

Kedves Igazgató!

Szeretettel meghívjuk Önt és iskolájának tantestületét egy minimum félnapos kirándulásra Dunaszigetbe, a Tündérsziget Ökoparkba. A program tartalmaz egy szakvezetős kenutúrát 12 személyes családi/csapat hajókkal a Cikolai-ágrendszerből, valamint egy meleg ebédet a túra után, amit a Tündérsziget Ökoparkban tudnak elfogyasztani. Az ebéd után lehetőség van az Ökoparkban piknikezni, fürdeni, kicsit megpihenni, feltöltődni. 
A kenutúrán a pedagógusok betekintést nyerhetnek egy szakvezetős vízitúrába, átélhetik, hogy milyen lehetőségeket hordoz ez a diákok fejlődése és a pedagógiai munka szempontjából. Valamint megismerhetik a Pisztráng Kör Egyesület osztálykirándulás, erdei iskola, projektnapok ajánlatait, és betekintést nyerhetnek az ősszel megnyíló Szigetköz Élményközpont kínálatába is. 

További információk: 

  • A program 2024.05.31.-2024.10.31. között valósítható meg. 
  • A vízen eltöltött idő min. 3 órás, de igény esetén 4-5 órás is lehet. 
  • A 12 személyes családi hajók rendkívül biztonságosak, lehetetlen felborítani őket, óvodások, nyugdíjasok, teljesen kezdők számára is alkalmasak. 
  • A programon a résztvevőknek egy jelenléti ívet kell aláírni, valamit néhány fotó is készülni fog a résztvevőkről a túra során.
  • A program teljesen ingyenes, tartalmazza a kenutúrát és a meleg étkezést a túra után, valamint a piknikezési lehetőséget az Ökoparkban.
  • A program az utazási költséget nem tartalmazza. 
  • Amit érdemes hozni: kényelmes ruházatot, fejfedőt, ivóvizet, meleg idő esetén fürdőruhát, törülközőt, valamint néhány szendvicset/müzli szeletet a túrára. 

A program ütemtervét kifejezetten az Önök igényeihez szeretnénk igazítani, amennyiben élnek a lehetőséggel, kérjük, keressenek minket bizalommal a info@pisztrangkor.hu e-mail címen. 

A programon való résztvevők száma limitált (max. 200 fő), a jelentkezés a beérkezés sorrendjében történik.

A projekt az Aktív Magyarország és a Magyar Vízitúra Szövetség támogatásával valósulhat meg.