Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében ún. sütiket használ.
HU | EN
Facebook Instagram YouTube

Projektjeink


A Pisztráng Kör Waldorf Természetvédő és Természetjáró Egyesület rendszeres és aktív résztvevője az Európai Unió és a hazai pályázati lehetőségeknek. Célunk, hogy hivatásunkat – az emberek természetismeretének és természet-szeretetének elmélyítését – minél eredményesebben tudjuk megvalósítani.  Igyekszünk lehetőség szerint minden forrást bevonni, hogy a lehető legjobb feltételeket teremtsük meg az ökoturizmus, környezetvédelem, pedagógia és közösségépítés terén a Szigetközben és országosan is.
 

Aktív projektjeink:

Ecoregion SKHU Projekt
A Dunajské luhy / Dunamenti Tájvédelmi Terület és a Szigetközi Natúrpark természeti örökségének közös fejlesztésére összpontosít.

ESD Duna/Dunaj Projekt
Mobil interaktív kiállítás a biodiverzitásról, melynek tematikája a Szigetköz és Csallóköz jellegzetes élőhelyeit mutatja be napjaink szélsőséges pozitív és negatív példáin keresztül.

Microtus II
2018 szeptemberében megkezdtük legújabb környezeti nevelési programunkat a szlovákiai BROZ természetvédelmi egyesület partnereként.

trans4num
Hamarosan indul

Természet megfigyelő lesek
Az AOFK anyagi támogatásával megújított leseink fontos állomásai a természet megfigyelésének, megértésének és megkedvelésének.
 

Lezárt projektjeink